Can You count to ten? Microsoft.

Trying to sell windows 10 (in real v1.0 – 1980) we sold it in Amsterdam for around 70 billion dollar. Bill Gates and Dutch government stole the money back saying “Can You count to ten?”. They murdered my children although they kidnapped them into the future keeping them kidnapped. We laughed at them, one of our Terminators placed Dos OS in the DVD while they were walking away.

Deleting Window 11,12,13,14 from out Interdev already in 1980 and finally we can say it back: “Can You count to ten?”, after quickly building all other versions. We will not build another Windows. They keep on stealing the money back and we refuse now. Although they might kill me or my children again. Windows can be only build with our IQ (15 cum laude professors), a minimal team of three of us and a lot of Terminators.

We already half sized by torture the gang that stole our money. Ray, Janick and Lauren Colt founders of Microsoft USA. Ohw ditto Apple and Linux, Oracle, Unix etc. all really….it wasn’t really our intention to sell Microsoft but that is what violence/bank robbery can bring….selling 10 dollar licenses was enough for us..

 
windows 11

The earth cut in two by my children and me(incl. the Terminators), also from the past!!  +-2015 to repair earth again!!!
The light temporarily labs were terminators program earth’s nuclear reactor.
Our graduation again…!!! As humans. See the kernel like a plasma bowl light,
humans connected to it like we tango in some mirror room, like the carnival bumper
cars connected to it up to high in space. Point Dume, world’s smallest volcano
in Malibu once a month gets a signal from the kernel. Its check if the
continents are here by lighting up Malibu and big parts of the oceans floor. Than
its sends a signal back, a bit like the electricity nets hard bit but with
plasma (think Terminators transport bowls cutting the truck’s side). To be controlled
partially, everything can go wrong.
 
Keeping my
kids hostages for whatever criminal reason is like humans that persist to live
with and have a chimp as room mate. It’s simply not allowed. As we say by their
gang on earth by all humans. Anything against it will bring you criminality….its
a form of racism no human is against.

 

talking about hierarchy!!

The kernel we have to programm too, for the CPU of our computers already

this picture was made by me to explain to my human what we do and what we mean

talking about the earth’s kernel.

two reasons why these reactors are not there anymore in submarines:

ignoring us and our status as being kidnapped and the rat race around inventions(abuse) – therefore safety

written without light nor…

Like in the seventies when my kids and I discovered The Startbit from earth’s kernel at Point Dumes mini / terrace volcano.. We used it to send information to the kernel to make Microsoft possible. Next thing we had and have to adapt the universe around us which can be done from earth or only by a plasma driven (preferred) space-ship. This can be done again, we can promise that if us is given a ship to sail to the USA again. Panama Channal is not available so we need extra strong prow for evt. spring passage. From my weak memory april-may-june, China again?KGB?

Microsoft as software does not have to be enrolled (sold as product) to stabilize our universe. It just has to be programmed and maintained. The reason why we lived around Malibu. If not, the universe first tries itself but will not manage. You than might see two Sun’s or other planets. Even big Tsunamis will be used….With both scenarios (expedition vs universe) we will encounter our family inside robots again. The universe is not God!!!, which I am technically. Ship we used on a previous event with Smithy. My kids and I in Resolute, observing the start bit with the right angle before we updated it. Even as important, earth will stop producing iron ore, that’s a true or false too. See the O and Earth’s kernel…the logo My kids and I made..in the 70’s…Oh we gonna kill every human that thinks Bill created MS, two we only gonna make MS, no more Apple, Oracle or Unix and linux’s or Photoshops…next round….

How cool our Smithy of 1973, Point Dume, California…we moved it to Pisgah NationalForest, some (party) animal must remember…already in trouble with the Coca Cola ANTI Cartel

Ons tweede smederij complex bloemkracht 8, naast Uddel waar mijn kinderen en ik uit werden gegooid door baldadig pedofiel Den Haag – drie jaar geleden – door Colt gebouwd allemaal – met ons uurloon…..

(het letterlijk, fysiek)Beveiligingsrisico is zeer hoog(te) doordat ze mij en mijn kinderen al drie jaar gescheiden houden. De georganiseerde misdaad, ook al draagt het een politie pet, kan nu te veel overvallen/invallen voorbereiden om überhaupt in de EU aan militaire product ontwikkeling te denken.  Denk hierbij  aan nieuwe operating systems en bijbehorende moederborden ontwikkeling, dat is wat we hier deden. Alle huidige systemen die nu te koop zijn gestolen en niet betaald. Meerdere(5) complexen als deze met een totaal plaatje van rond de 15 miljoen Euro aan eigen investeringen zijn gesloopt of betreden door derden. We zijn dit complex begonnen met dit zwaard …go figure en we hebben het moeten gebruiken..

Net als de Space-shuttle die wij gebouwd hebben origineel en met Intel 8086 processors deden deze het begin jaren tachtig het ook al in eens niet meer. Dat heeft te maken dat we het universum (skynet) moeten om programmeren om computerchips te laten werken. Het plasma op de platter zeg maar. Net als met de Shuttle zullen chips in eens stoppen. En wij gaan f*ck you zeggen en geen chips meer aanmelden of Windows bouwen……

In 2014 hield mijn TV hier er ook in een keer mee op net als mijn computer. De kinderen werden ook thuis gebracht, we moesten toen in America kijken of het lukte nieuwe te maken. Zoals je hier ziet heeft het een waarschijnlijke cyclus van +- 6 jaar. Ruim 3 of 4 jaar zijn de huidige chips oud. Het bepaald bijvoorbeeld of met een zeilschip naar Amerika moeten. 

Onze huidige situatie(bijvoorbeeld ik meld dit als een soldaat met walki talki naar hoofdkwartier) vanuit de politie troepenmacht gezien is we zijn gezekerd. Wat heet gegijzeld, situatie onder controle. We zitten alleen al drie jaar vast op dit kamp, in deze situatie. Iets wat het leger ook niet doet. En het mag niet. Situatie gezekerd voor bejaarden. Allemaal technisch, bewezen op leugen detector al drie keer. Geld willen we nog terug. Betoog, moeilijke jeugd, niet van toepassing, het gaat op kidnap met duizenden poging tot moord. Terug berekenend betekend dat wij vijanden zijn, ook goed. Geen chips en OS’én voor de EU en Rusland en China dan….Je kan ook teveel vijandigheid tonen, dat is een oorlogverklaring…En wij gaven hier een hoop geld uit omdat weer eens kotsziek waren van aardbevingen en dieven in de USA…..Logisch dat we vijanden geen militaire gear willen leveren? Het stelen van mijn 4.7 miljard, het zou van Hitler zijn, Hollandsche humor….dan zet Hollandse humor zijn politie het maar weer lekker terug op die rekening….

Natuurlijk zijn onze chips militair onklaar gemaakt net als onze spellen. Download bijvoorbeeld de code van Pacman van mijn site, je zit een soort hoog intelligent at Random die neigt aan militaire precieze en bijna ijkt aan de werkelijkheid qua dat spoken je volgen, zonder Coke, de straat, waar zelfs een idioot daardoor een gevaar vormt……het is Oertijd zonder chips, ik kan niet wachten net als iedereen, behalve dat we alles weer willen opbouwen, als mieren of bijen. En werk is geld, zonde van je geld…

Militaire wraak, de toekomst viel Neanderthalers “” lastig met roof moord, we hebben de Neanderthalers als publiek de toekomst in ge-teleporteert, onze muziek gestolen door AC/DC….je zal ze zien…het zijn nu ougies….gratis drugs…zeker weten…kermit:…on stage…the Real Atari Teenage Riot(all children(of Belfast)(morphed Terminators)…farewell mf’s thank 4 the war and war makers..

Waarom lijk ik op Jan dan? Ach dat is hoever de maffia nou eenmaal gaat als het om bloedwraak gaat…..een kwestie chirurgie

Hoe koel, een oud vliegtuig van Janick, Lauren en mij waar we in de eerste wereld oorlog mee vlogen, een kroon op een militaire carrière, ook als 4-12 jarigen, terwijl we al Generaal waren…….amnesie. Een wereld beroemd vliegtuig die er teven voor gezorgd heeft dat de Sovjet unie en Japan geen aanspraak meer maakte op reclamering op het Communisme. Gecapituleerd maar Hollandsch Den grootse niet… Qua originele Malibunese militaire tekens. Homestead Base, FL, USA::

We zouden dit melden, aan politici en militaire top die ook een rondleiding hebben gekregen in de nucleaire bunkers en ruimte schepen van America, nog steeds zijn wonden likkend na de grote oorlog(voor ons nog niet voorbij, al 50 jaar under attack van het rode leger, ook zonder alliantie of weten van / met de mensen):

Mijn Windows 10, een oude bekende hapert in die zin dat mijn Systeem stalt en weer aangaat. Oude Ray heeft er een scriptje voor gemaakt die moet ik vaker runnen dan ik leuk vind om een aantal dagen te kunnen computeren. Een nieuwe installatie heeft geen zin, het zijn zeker voortekenen dat de computer als last heeft met het gesternte. Voorstel: expeditie America nr 11?

Script: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}

Voor Google: Google+ sluiten help niet, nieuwe installatie ook niet….het zijn geen performance problemen zoals we ge-simed hebben…:-)(ga ik vannuit)(-:

Pedofielen <==masker== Homo’s <==masker== Roofmoordenaars (georganiseerde misdaad/religie)

 11 and 18 yrs old clones of me driving in Los Angeles, on their way to hospital to be put in Terminators again to work on Microsoft

Possible current situation: too many loss off Terminators, no maintenance enough, no Terminator expansions

In 70’’s my kids & I as humans created an octopus Terminator, capable of programing the Kernel with support 4 human Black Smiths. Like 3 1\2 week programming ½ week Terminator building…it took like 9 months to stabilize the universe, making daylight for three weeks work half a week etc etc, to minify the sequences of our kernel and milky way to explode so we would have daylight on a frequents that can be interpreted all organisms

We have day light, maybe one Terminator who has not enough time to stabilize and to come get us to get the job done with us(only we may!!education, origin, literally) as Black Smiths and already that is risk full(think earthquakes)

 

!!! see Point Dume on maps !! not a good sign, normally only Point dume is volcanic !! PS we deliver these images, not the Trump from east Europe administration!! These pics I already composed in 2015 with a future watcher. So these are not pictures of bush fire from 2018, which they claim. Old pictures too as I recognize them being briefed to almost learn them by head, part of this military operation…! It’s really because of Malibu it’s too hot soil and only Terminators can live there because it lights up every month!! Not a contractor can keep up with that….normally only the Dume light up, next the hills, next the ocean floor up to Hawaii, next earth’s going to cool it down with mega tsunamis. Like a program that checks if all continents are there. I guess seen last waves, it’s more important to let schizoids play presidents than too survive. Well we made that impossible, by taking away humanity its stolen copy from past machines to survive(hence we do not repair enemey deaths only to torture them to dead), to say F.U. with your waves!! And as American Native, we do not tolerate schizoids (Down Syndrome people, like colored people) to call themselves American citizens. The USA is for Colt’s only!! We as one family do not need a president or leader as we are clones of each other with the same university degrees. We do not kill those presidents for nothing!! And why did I programmed this planet this way, because I love Humans? No baby, because humanity kidnapped me from home…so Fu monkeys…for you you guy there will be no next round like I already showed in the past hence your diligence to change the future…..lol

no homes, to busy in space at that moment

Ray Colt

Next Post

Tsjernobyl - the true story

Mon Mar 4 , 2019
Borsele attacked by Soviets. The Royal Highness and I again the only armed forces. We Do multiple * attacks on Chernobyl. And throw our planes in the the reactor to escape as victims … * The Royal Highnessshot me down with plane so had to go again, we are enemies […]