Notitie aan Burgermeester van Utrecht, Gerecht, Generaals, Democratie:

politie chef pls fax ff:

Mijn reactie op veranderd afval beleid: is dat u moet afkeuren wat Den Haag ook zegt. Ik ben Ray Colt, Generaal directeur van de Colt vuurwapen fabriek USA en het Pentagon) en Raymond Moesker en initieel ingenieur van Nederland en alle landen op de wereld!!. Dat wil zeggen ik heb Nederland gebouwd, ook de Universiteit, als Hoogleraar in alle vakken in alle talen(net als mijn kinderen trouwens). Ook de afvalverwerking. Daar kan maar miniem vanaf geweken worden. Zo niet dan krijgen we in Nederland aardbevingen en Tsunami’s omdat er iets niet goed is. Vanuit Den Haag bleek het al terreur, studenten protest 2014. Een herhaling nummer 25, het zal ook leiden tot oorlog, grote protesten. We worden allemaal ouder, wegens de komende kosten in combinatie met verduistering verdwijnen er teveel mensen wat weer tot vervuiling leidt. Waarom een reactie zonder voorstudie. Het is een herhaling. De reden van verkiezingen houden, herhalingen voorkomen. In Napels gebeurd ook al 50 jaar precies hetzelfde allen daar komen vulkanen tot uitbarsting. Argumentatie als ovens die dicht slippen door teveel plastic zijn laaggeschoold, begrijpelijk maar onzin, weet ik als ontwerper, het is juist andersom. Het afval mag maar gedeeltelijk gescheiden worden. In de Rijnmond beperkt door terrein oppervlakte. De rest zal gemixt verbrand moeten worden ander slippen de ovens dicht stijgen de kosten tot onbetaalbaar. Zo moeten de oven gebouwd worden op de huidige locatie en in Groningen moet het in de grond worden begraven. Moetjes om hier te mogen wonen, moetjes om moeder aarde zeg maar tevreden te houden, ook klinkt dat American Native. Dit inziende hebben andere rechters en uw administratie mij al vele decennia moeten voorzien van extreem dure wapens. Het wordt echt oorlog, en oorlog is nog duurder. Mijn soldij is verduisterd om de rechters en betrokken Den Haag het hand boven het hoofd te houden. Al wil iedereen tot zijn 65e dezelfde baan, toch maken ze dezelfde fouten. Op deze foto schiet ik gericht op het Koningspaar en familie Rutte, die op ons en jullie schiet op de tank basis te Amersfoort. Hopelijk haast, voor mijn soldij en mijn kinderen want die worden door Den Haag gegijzeld. Ze zijn welkom in Utrecht bij mij, niet eens kinderen van Marisse qua DNA, gekweekt door mij in het Pentagon zelfs. Op mijn blog is ook de lezen dat ik de vrouw en kinderen van Rutte heb ge- elimineert, in deze gevechten, dat helpt ook niet veel. Ik leef in Holland niet uit ballingschap, ik ben letterlijk ontvoert uit het Pentagon, mijn kleren van het lijf gerukt en bijna levendig verbrand in een auto. Mvrgr. Ray

Sand on my hands in Malibu became Sam giving answer to my kidnappers. Became Samuel Colt raised by Jews. Became Uncle Sam. And Sam in our Lord Of The Rings. Ray Colt.

Onze vele huizen was vroeger even een noodzaak, om te vluchten voor publieke uitspraken, de anno 1920’s op gebouwen om ze te zoeken. Deze mensen hebben we dood moeten schieten zodat zelfs de rijken genoeg hadden aan 1 huis, zo ook uw en uw voorgangers burgemeester. Alle gebouwen en winkels brachten opstand en contra moorden. Kust veilig? Nooit! Foto boven, disciplinair of contra, aan de betrokken partijen de keuze. Zo gaat dat met mensen onderling. En we hopen dat jullie nog eens wat doen voor gevallen robots.

Weet u dat ik Brigitte Mohnhaupt in Tivoli heb moeten trouwen als Marisse, lid beide van RAF/RARA…mijn establishment kwijt rakende

why I became Satan

Ray Colt

Next Post

NATO REPORT 2019-08-10 :: GENERAL RAY COLT – US ARMED FORCES

Fri Aug 9 , 2019
[NATO REPORT 2019-08-10 :: GENERAL RAY COLT – US ARMED FORCES] Around 4 years ago my kids and I as inventors of cocaine were asked to create cocaine on a big scale in Germany, France, Holland and the USA. I was just thinking about the why. Which enemy we tried […]

You May Like